Doneren

Om de kosten van de activiteiten, de oplossingsgroepen, het kernteam en de coördinator te kunnen betalen wordt een begroting opgesteld en worden financiers/fondsen gezocht. Een deel van deze kosten betreft algemene kosten die nodig zijn om de Boerenraad goed te kunnen laten functioneren. Een ander deel van de kosten is direct gekoppeld aan de vijf hobbels / thema’s waar de oplossingsgroepen mee aan de slag gaan. Boeren die zich met hun kennis en ervaring inzetten voor de Boerenraad, en dus het algemeen belang dienen, krijgen daarvoor een compensatie. Waarmee zij bijvoorbeeld een vervanger voor de werkzaamheden op het eigen bedrijf kunnen betalen.

De hoogte van de kosten van de Boerenraad wordt in belangrijke mate bepaald door de omvang van de werkzaamheden en de vergoeding die de leden van het kernteam en de oplossingsgroepen krijgen voor de inzet van hun uren.

Wil jij bijdragen aan de visie en werkzaamheden van de Boerenraad? Dan is jouw bijdrage van harte welkom. In tijd, kennis en inzet maar zeker ook in financiële zin. Elk bedrag is welkom!

  • Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt binnen de Boerenraad. Om in contact te komen met elkaar. Er wordt geen informatie met anderen buiten de Boerenraad gedeeld. Meer informatie staat in de privacyverklaring.
  • American Express
    MasterCard
    Visa
    Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa