Contact

Wij nodigen jou van harte uit betrokken te raken bij de Boerenraad. Praat mee over een thema dat je aanspreekt en waar jouw hart sneller van klopt. Laat jouw boerenorganisatie aansluiten en deel het werk van de Boerenraad met collega’s en andere betrokkenen. Wij gaan graag het gesprek aan.
De boeren in de Boerenraad stoppen geheel belangeloos veel tijd en moeite in dit initiatief. Om deze pioniers een soort van onkostenvergoeding te kunnen geven, is je hulp in de vorm van een financiële gift of bijdrage ook van harte welkom.

Doe mee, denk mee, help mee!
Samen op weg naar een duurzame agrarische sector in 2030!

DonerenContactAanmelden Nieuwsbrief

De Boerenraad kent een tijdelijke, flexibele en pragmatische organisatievorm. Voor formaliteiten zoals een bankrekening en backoffice diensten is aansluiting gevonden bij de Transitiecoalitie Voedsel. De Boerenraad wordt gefinancierd uit vrijwillige bijdragen van personen, bedrijven en fondsen.

De Boerenraad

E-mail: info@boerenraad.nl
Facebook: facebook.com/Boerenraad-113276130468889
LinkedIn: linkedin.com/company/boerenraad

Boerenraad
Boerenraad
"Met de verduurzaming van onze gehele samenleving zal ook de landbouw gaan veranderen. Dat is een ingrijpend proces en vaak een stevige zoektocht"
Volg onze serie waarin we spreken met een aantal boeren die elk hun eigen weg zoeken of soms al hebben gevonden. We staan stil bij de mentale en emotionele kant. We bespreken allerlei technische en bedrijfsmatige vraagstukken en we willen weten of duurzaamheid ook loont.

https://boerenraad.nl/boerenverhalen-over-de-transitie-in-de-landbouw/
Boerenraad
Boerenraad
Vandaag zijn twee nieuwe berichten verschenen over het 7 puntenplan dat recent onder de titel regie op ruimte is verschenen. Het betreft een algemene update en een toelichting op hoe regie op ruimte boeren langjarig steun en perspectief wil bieden bij verduurzaming en verdere ontwikkeling. Zie https://transitiecoalitievoedsel.nl/nieuwe-update-voortgang-regie-op-ruimte/ en zie https://transitiecoalitievoedsel.nl/regie-op-ruimte-biedt-boeren-steun-en-perspectief/