Contact

Wij nodigen jou van harte uit betrokken te raken bij de Boerenraad. Praat mee over een thema dat je aanspreekt en waar jouw hart sneller van klopt. Laat jouw boerenorganisatie aansluiten en deel het werk van de Boerenraad met collega’s en andere betrokkenen. Wij gaan graag het gesprek aan.
De boeren in de Boerenraad stoppen geheel belangeloos veel tijd en moeite in dit initiatief. Om deze pioniers een soort van onkostenvergoeding te kunnen geven, is je hulp in de vorm van een financiële gift of bijdrage ook van harte welkom.

Doe mee, denk mee, help mee!
Samen op weg naar een duurzame agrarische sector in 2030!

DonerenContactAanmelden Nieuwsbrief

De Boerenraad kent een tijdelijke, flexibele en pragmatische organisatievorm. Voor formaliteiten zoals een bankrekening en backoffice diensten is aansluiting gevonden bij de Transitiecoalitie Voedsel. De Boerenraad wordt gefinancierd uit vrijwillige bijdragen van personen, bedrijven en fondsen.

De Boerenraad

E-mail: info@boerenraad.nl
Facebook: facebook.com/Boerenraad-113276130468889
LinkedIn: linkedin.com/company/boerenraad

Boerenraad
Boerenraad
Deel 4 in de serie boerenverhalen over de transitie in de landbouw. Deze keer de broers Steijgaert, akkerbouwers in Zeeuws Vlaanderen die de wereldmarkt inruilen voor de lokale markt en daar heel tevreden over zijn. Sinds corona veroveren zij met hun eigen merk friet de regionale afzetkanalen. https://boerenraad.nl/boerenverhalen-over-de-transitie-in-de-landbouw-deel-4/
Boerenraad
Boerenraad
Boerenverhalen over de transitie in de landbouw deel 3. Deze keer akkerbouwer Wout Lugtenburg (Geervliet) aan het woord die van alles uitprobeert om zijn bedrijf te verduurzamen. https://boerenraad.nl/boerenverhalen-over-de-transitie-in-de-landbouw-deel-3/